Skip to main content

Nieuw op MEPcontent: de WTU-EC-E, WTU-EC-TA en WTU-EC-IE systemen.

Recent hebben we alle Orcon decentrale WTW systemen toegevoegd aan de MEPcontent bibliotheek. Hier vind je up-to-date grafische en parametrische productinformatie van diverse Orcon producten.

Deze gegevens kun je als engineer gebruiken in ieder BIM-proces. Zo kan je als engineer het gehele ventilatiesysteem, waaronder het toestel, de ventielen en bedieningen, verwerken in een 3D bouwmodel.

Bekijk en download de bestanden van de ventielen en onze andere producten op MEPcontent.comAlle Orcon bestanden zijn gratis te downloaden en volledig beschikbaar.

Producten

MEPcontent.com

MEPcontent.com is een BIM (Building Information Modelling) platform voor engineers waar Revit-, DWG- en IFC- bestanden van producten kunnen worden gedownload voor BIM en AutoCAD. Hiermee kun je als engineer verschillende producten verwerken in een 3D bouwmodel, om zo het project goed in te plannen en te optimaliseren.

Ga naar MEPcontent.com

Maatwerkoplossing

Ventilatie op maat is precies waar Orcon (sinds 2021 onderdeel van het productaanbod van Groupe Atlantic Nederland) zich al sinds 1970 op richt en in onderscheid. De focus ligt hierbij op het produceren van de beste ventilatieproducten die passen in de wereld van nu. Daarbij staan gezondheid, energiezuinigheid en duurzaamheid voorop.

Bij ventilatie op maat hoort uiteraard ook gedegen advies. En daarin ondersteund Orcon graag. Ben je benieuwd wat Orcon voor jouw volgende ventilatieproject kan betekenen? Neem dan nu contact op!

Schrijf je in voor voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.    Leave a Reply

    Hit enter to search or ESC to close

    Fout: Contact formulier niet gevonden.

    Fout: Contact formulier niet gevonden.