Skip to main content

Referentie projecten

Een optimaal binnenklimaat voor de Van der Brugghenschool in Huizen

Een mooi project bij de Van der Brugghenschool in het Noord-Hollandse Huizen. Installatiebedrijf LOGO Huizen plaatste hier acht WTU-800-EC-IE balansventilatiesystemen van Orcon. Deze zorgen voor een gezond en comfortabel binnenklimaat, waarin leerkrachten geconcentreerd kunnen werken en leerlingen zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Lees verder

WTU dakopstellingen verbeteren binnenlimaat Latasteschool

Groupe Atlantic Nederland werd door Snoeks Installatie Techniek betrokken bij een bijzonder project voor de Latasteschool in Horn. In samenwerking met ing. J.M. Thijs, adviseur en eigenaar bij Thijs Engineering & Consultancy b.v., kwamen zij gezamenlijk tot de conclusie dat het centrale WTU-03-DA-EC ventilatiesysteem van Orcon (welke ook verwarmt en koelt) het meest geschikt was voor toepassing in de 11 klaslokalen en een aula.

Lees verder

Nieuwbouw in Meppel met de HRC EcoSmart

In samenwerking met aannemer Trebbe en Installiebedrijf Van der Sluis heeft Groupe Atlantic recentelijk een prachtig project mogen opleveren met 34 nieuwe sociale huurwoningen  aan de Randweg in Meppel. De woningen zijn verdeeld over 6 blokken en vormen samen een groene, ruim opgezette buurt. De woningen zijn energiezuinig gebouwd volgens de laatste BENG normen.

Lees verder

Renovatie school De Gezellehoek met WTW-systemen

Voor de renovatie van de openbare basisschool De Gezellehoek in Roosendaal is het WTU balansventilatiesysteem van Orcon toegepast. Bijzonder aan dit systeem is dat het risico op de verspreiding van ziekteverwekkers, zoals het coronavirus, door het verversen van de lucht in een ruimte wordt verkleind. Het balansventilatiesysteem bevat een warmteterugwinsysteem (wtw), waarmee de lucht in de lokalen permanent wordt ververst met buitenlucht. Hierbij wordt een groot deel van de warmte uit de afgevoerde lucht overgedragen aan de verse lucht. Deze schone en opgewarmde lucht wordt weer terug de lokalen ingeblazen.

Lees verder
Hit enter to search or ESC to close

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Fout: Contact formulier niet gevonden.