Skip to main content

Garantie en termijnen

Garantie en termijnen

Op alle Orcon ventilatiesystemen zit standaard 24 maanden fabrieksgarantie. De fabrieksgarantie gaat in op de productiedatum. De garantie vervalt, indien:

  • De installatie niet goed is uitgevoerd
  • Er gebreken zijn ontstaan door verkeerde aansluiting, ondeskundig gebruik of vervuiling van de ventilator en toebehoren
  • Er wijzigingen in de bedrading zijn aangebracht
  • Er reparaties door derden zijn verricht

De montagekosten vallen buiten de garantie. Wanneer er binnen het garantietermijn een defect optreedt, dient dit meteen te worden gemeld aan de installateur. Die neemt vervolgens contact op met ons.

Extra garantie op Orcon MVS-systemen

Bewoners kunnen binnen een bepaalde periode na installatie het MVS-systeem registreren bij Orcon. Na registratie nemen we contact met de bewoner op voor een stukje extra Orcon service! Daarnaast heeft het MVS-ventilatiesysteem na registratie tot 66 maanden extra garantie. Deze garantie komt bovenop de 24 maanden fabrieksgarantie, dus in totaal 90 maanden garantie. De garantie zit alleen op het ventilatiesysteem zelf en niet op extra onderdelen, zoals: een vochtsensor, CO₂-sensor of RF-bediening. Het ventilatiesysteem kan via het formulier op deze pagina geregistreerd worden.

Extra garantie geldt alleen voor de MVS-15 systemen van Orcon en niet op de andere ventilatiesystemen of onderdelen.

Let op: de registratie kan alleen voltooid worden door een bewoner en niet door een installateur. De installateur moet de bewoner hierop attenderen. Is dit niet gedaan? Neem dan contact op met de installateur.

Meer weten over de extra garantie voor de Orcon MVS-systemen. Download hier de voorwaarden.

Download de garantievoorwaarden

Garantie aanvragen

Door onderstaand formulier in te vullen wordt uw MVS-15 woonhuisventilator geregistreerd voor een garantieperiode van 90 maanden na productiedatum. Als alle gegevens juist zijn ingevuld ontvangt u een bevestiging. Bewaar deze bevestiging goed, het is uw bewijs van verlengde garantie.

"*" geeft vereiste velden aan

Installatie adres

Toestel gegevens

Het serienummer omvat de laatste 10 cijfers weergegeven op het typeplaatje. Klik hier voor meer uitleg over het serienummer.

Installateur gegevens

DD slash MM slash JJJJ

Garantievoorwaarden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hit enter to search or ESC to close

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Fout: Contact formulier niet gevonden.