Skip to main content

Inbedrijfstelling (IBS)

Het WTU-ventilatiesysteem door een servicemonteur laten instellen?

Een ventilatiesysteem kan niet goed functioneren als deze niet goed is ingesteld. De installatie moet juist geïnstalleerd zijn én alle instellingen moeten goed staan. Bij een complex ventilatiesysteem, zoals een WTU ventilatiesysteem, is het juist installeren niet altijd even makkelijk. Daarom kan het wenselijk zijn als een ervaren servicemonteur de installatie controleert, de parameters van de WTU juist instelt en eventuele toebehoren in de software activeert. Je kunt hiervoor bij ons de dienst Inbedrijfstelling (IBS) afnemen.

Bij afname van de Inbedrijfstelling service komen wij na de installatie van het ventilatiesysteem langs met een servicemonteur. We kijken de WTU-installatie technisch na en configureren samen met de installateur de WTU naar wens. Wanneer je gebruik maakt van onze IBS-dienst, ontvang je een jaar lang extra garantie.

Let op: bij een WTU-centraal systeem is het verplicht om de in bedrijfstelling door ons uit te laten voeren. Dit om eventuele schade aan het systeem te voorkomen.

Inbedrijfstelling (IBS) aanvragen

Vraag doormiddel van onderstaand formulier de Inbedrijfstelling service aan. Lees onder aan het formulier de voorwaarden die van toepassing zijn.  Houd er met het inplannen van de IBS rekening mee dat deze ongeveer 2 tot 3 weken na de aanvraag uitgevoerd kan worden. Als alle gegevens juist zijn ingevuld ontvang je van ons een bevestiging.

"*" geeft vereiste velden aan

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres

DD slash MM slash JJJJ

IBS uitvoering

Productgegevens

Voor iedere losse WTU dient u een apart formulier in te vullen. Indien de IBS om meerdere dezelfde WTU’s met dezelfde toebehoren gaat, kunt u hetzelfde formulier gebruiken. Vul dan hier in om hoeveel dezelfde WTU’s het gaat.

Productconfiguratie

Indien er op druk of 0-10V gestuurd moet worden graag aangeven bij opmerkingen. De velden mogen in dat geval leegblijven (n.v.t.).
Indien er op druk of 0-10V gestuurd moet worden graag aangeven bij opmerkingen. De velden mogen in dat geval leegblijven (n.v.t.).
Indien er op druk of 0-10V gestuurd moet worden graag aangeven bij opmerkingen. De velden mogen in dat geval leegblijven (n.v.t.). Standaard wordt er geen 3e stand geconfigureerd, indien dit gewenst is kan dit.
Klik hier voor de toelichting over temperatuurregeling

Opmerkingen

Algemene voorwaarden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Orcon service bij projecten

Heb je een groot project met meerdere ventilatiesystemen die geïnstalleerd en ingeregeld moeten worden? Wij maken graag een offerte op maat.

Contact
Hit enter to search or ESC to close

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Fout: Contact formulier niet gevonden.