Skip to main content

Kies snel en eenvoudig jouw MVS-15 uitvoering

De Orcon MVS-15 woonhuisventilatoren zijn zeer veelzijdig, eenvoudig te installeren en in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Maar welk type MVS-15 is het meest geschikt voor jouw project? Om je te helpen bij de keuze van het juiste MVS-15 toestel hebben we de MVS-15 selectiekaart ontwikkeld. Hiermee zie je in een overzicht wat de verschillen zijn tussen de verschillende uitvoeringen en lichten we de drie beste keuzes voor je uit. Download en bekijk de selectiekaart en kies jouw MVS-15 toestel!

De MVS-15 reeks van Orcon

De MVS-15 is uitermate geschikt voor renovatieprojecten, is snel te installeren en makkelijk te onderhouden. Welke uitvoering je ook kiest, de MVS-15 is eenvoudig uit te breiden met RF-bedieningen en sensoren, tot wel 20 stuks per toestel. Maar er zijn meer pluspunten. Denk aan de behuizing, die gemaakt is van 100% recyclebaar kunststof. Bovendien heb je de keuze tussen randaarde én perilex stekker. Last but not least: het toestel is zeer energiezuinig. Bij het vervangen van een oude MV-box bespaart de eindgebruiker al snel tot wel € 75,- per jaar op de energieprijs.

Maatwerkoplossing

Ventilatie op maat is precies waar Orcon (sinds 2021 onderdeel van het productaanbod van Groupe Atlantic Nederland) zich al sinds 1970 op richt en in onderscheid. De focus ligt hierbij op het produceren van de beste ventilatieproducten die passen in de wereld van nu. Daarbij staan gezondheid, energiezuinigheid en duurzaamheid voorop.

Bij ventilatie op maat hoort uiteraard ook gedegen advies. En daarin ondersteund Orcon graag. Ben je benieuwd wat Orcon voor jouw volgende ventilatieproject kan betekenen? Neem dan nu contact op!

Schrijf je in voor voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.    Leave a Reply

    Hit enter to search or ESC to close

    Fout: Contact formulier niet gevonden.

    Fout: Contact formulier niet gevonden.