Skip to main content

WTU technische training

Inhoud

Om een utiliteitsgebouw goed te ventileren is een goed ventilatiesysteem de basis. Maar wat is nu een goed ventilatiesysteem en waar kun je tegenaan lopen bij de installatie en het onderhoud van het systeem? Het zijn allemaal vragen die behandeld worden in deze training over de WTU. Na de training ben je in staat om jouw klant advies te geven, weet je waar je op moet letten bij de installatie van de WTU en kun je de WTU-EC-E/IE/TA vervolgens ook inregelen. Aan het einde van de training ontvang je een certificaat.

Deze training is geschikt voor iedereen die professioneel betrokken is bij het installeren en/of onderhouden van onze WTU producten.

Locatie

De training wordt gehouden in ons trainingcentrum aan de overkant van ons kantoorpand aan de Landjuweel 25 te Veenendaal. We zorgen voor alle benodigde studiematerialen en uiteraard wordt er ruimschoots koffie, thee en frisdrank geschonken en verzorgen we een heerlijke lunch.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Joost Uijen (Project Consultant Utiliteit). Hij helpt je graag met al je vragen!

E: juijen@groupe-atlantic.com
T: +31613717709

Data en programma

  Data
Vrijdag 26 januari 2024
Vrijdag 5 april 2024

Programma

10:00 Ontvangst 
10:30 Training WTU met onder andere:

 • Type ventilatiesystemen
 • Centraal of decentraal ventileren
 • Geluid (voorkomen) bij ventilatie
 • Filters, sensoren, naverwarming en meer
 • Installatie aandachtspunten, tips en tricks
12:30 Lunch
13:15 Inbedrijfstellen WTU in de praktijk
14:15 Evaluatie
14:30 Einde training

Aanmeldformulier

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ventilatienieuws!  Hit enter to search or ESC to close

  Fout: Contact formulier niet gevonden.

  Fout: Contact formulier niet gevonden.