Skip to main content

Balansventilatie
veelzijdiger dan ooit!

Orcon HRC OptiAir

Met trots presenteren wij de gloednieuwe ORCON HRC-260/360-OptiAir! Compacter dan ooit en met dezelfde fantastische resultaten als de rest van onze HRC-reeks!

Naast het gegeven dat dit schitterende Nederlandse meesterwerk een ware lust voor het oog is scoort deze eveneens uitermate hoog op het gebied van warmteterugwinning! Het balansventilatiesysteem is geschikt voor toepassingen op de meest krappe plekken in de woningbouw en voert evenveel schone gefilterde buitenlucht toe als vervuilde binnenlucht af.

Hierbij wordt de warmte van de afgevoerde vervuilde binnenlucht teruggewonnen en weer afgedragen aan de toegevoerde gefilterde buitenlucht. Dankzij de intelligente werking ventileert hij alleen als het nodig is. Het resultaat: een uiterst gezond en comfortabel binnenklimaat door een optimale luchtregeling op elk moment. De naam is dan ook niet voor niets OptiAir.

Flexibel ventileren

Ondanks het compacte formaat weet de HRC-260/360-OptiAir fantastische resultaten te behalen en garandeert hiermee een comfortabel en gezond binnenklimaat. De kracht van de OptiAir zit hem echter vooral in de wijde toepassingsrange.

Dankzij haar compacte formaat past deze zelfs in de meest krappe situaties. Daarbij kan het toestel zowel onder (of tussen) een plafond gehangen worden, alsmede aan de wand bevestigd worden. Hiermee wordt de toepassingsrange nog verder vergroot.

Dit is uiteraard niet alleen gunstig in renovatiesituaties, maar ook in nieuwbouwwoningen waar ruimte voor technische installaties kostbaarder is dan ooit.

De OptiAir in het kort

Geschikt voor zowel plafond-, wand- en vloermontage
Zeer compact en extreem stil
Hoog thermisch rendement
Flexibel en gemakkelijk te installeren
Optimale luchtregeling dankzij slimme vraaggestuurde werking
Orcon look & feel

Voordelen voor installateurs

Het Orcon HRC-260/360-OptiAir balansventilatiesysteem garandeert niet alleen een optimaal binnenklimaat en comfort voor de eindgebruiker, maar ook snelle en gemakkelijke installatie voor de installateur. Dankzij het compacte formaat biedt dit systeem nog grotere installatievoordelen en kan deze in tal van uitdagende situaties worden toegepast.

De Orcon HRC-260/360-OptiAir is naar verwachting medio 2024 leverbaar. Wil je meer informatie over het OptiAir systeem en hoe deze in jouw project past? Neem dan nu contact met ons op. We helpen je graag.

Ben je particulier? Ga dan voor vragen naar de installateur bij jou in de buurt.
Ben je installateur? Kies dan eerst de afdeling aan wie je een vraag wilt stellen:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies

Hit enter to search or ESC to close

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Fout: Contact formulier niet gevonden.