Skip to main content

WTU Tools

WTU Tools

De WTU wordt aangestuurd door de Corrigo-regelaar van het merk Regin. Standaard is de regelaar voorzien van software. De basisinstellingen zijn naar wens van de gebruiker aan te passen. Wanneer de WTU uitgerust wordt met bijvoorbeeld een CO₂-sensor of naverwarmer, is het noodzakelijk dit in de regelaar in te stellen. Het instellen kan op verschillende manieren. Dit is afhankelijk van de versie van de regelaar:

Corrigo Ardo 3.6

  1. Met het meegeleverde externe display. De beschrijving staat hiervan in de meegeleverde handleiding.
  2. Met een laptop en de e-tool software. De laptop dient verbonden te zijn via een TCP/IP-kabel met de WTU.

Corrigo Ardo 5.0

  1. Met een laptop en de Application tool software. De laptop dient verbonden te zijn via een TCP/IP-kabel met de WTU. De benodigde software en de het juiste configuratiebestand voor de WTU kunnen hieronder gedownload worden. In de handleiding van de WTU staat beschreven hoe het configuratiebestand op de WTU geïnstalleerd moet worden.

Een beschrijving voor het in bedrijfstellen van de WTU staat in de Installatie- en gebruikershandleiding. Een uitgebreidere beschrijving is in de Configuratiehandleiding te vinden.

Gebouwbeheersysteem (GBS/BMS)

Een Gebouwbeheersysteem (GBS) of Building Management System (BMS) wordt gebruikt om binnen een gebouw aanwezige installaties, met name de elektrische en werktuigbouwkundige (E&W) installaties, centraal aan te kunnen sturen, te bedienen en te laten samenwerken. Het voordeel hiervan is centrale aansturing en aflezing van data. Ook kunnen installaties tijdelijk in- en uitgeschakeld worden.

Download hier de handleiding voor het instellen van het gebouwbeheersysteem. De Modbus en BACnet variabelen lijst is in de handleiding te vinden.

Downloads

Hit enter to search or ESC to close

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Fout: Contact formulier niet gevonden.