Skip to main content

We vieren 25 jaar Orcon, maar wel met 50 jaar ervaring!

Het merk Orcon bestaat 25 jaar! Met onze roots in 1970 hebben we al meer dan 50 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van innovatieve ventilatiesystemen voor woningbouw en utiliteit. Voorheen onder de naam Rucon, sinds 1998 onder de naam Orcon.

Om dit jubileum te vieren ontvang je nu bij aankoop van een MVS-15RH, MVS-15RHP of een HRC-300/400/500-EcoMax, een gratis Orcon 15RF Afstandsbediening ter waarde van €83,- bruto. Deze actie is geldig van 1 oktober tot 1 april 2024 en is verkrijgbaar bij de groothandel.

Meer over Orcon

Eenvoudig, comfortabel en stil ventileren

Goede ventilatie is zo geregeld met de MVS-15 woonhuisventilatoren van Orcon. De MVS-15 is het stilste en meest energiezuinige toestel in zijn klasse. Hij levert topprestaties tegen een scherpe prijs en is zeer flexibel inzetbaar, in het bijzonder voor renovatieprojecten.

De MVS-15RH/RHP is standaard voorzien van een ingebouwde vochtsensor en is uit te breiden met tal van accessoires. De MVS-15 is geschikt voor zowel perilex (RHP) als randaarde (RH).

Bekijk hier de MVS-15RHBekijk hier de MVS-15RHP

Slim, extreem zuinig en geluidsarm

De HRC EcoMax is het schoolvoorbeeld van economisch rendement, helemaal klaar voor de aangescherpte BENG eisen. Het lage energieverbruik van het toestel in combinatie met het hoge thermische rendement zorgt voor een perfecte score.

Het balansventilatiesysteem biedt daarnaast veel installatiegemak. Dankzij 8 verschillende aansluitmogelijkheden zijn er maar liefst 16 aansluitcombinaties mogelijk. Bovendien is het toestel links en rechts uitvoerbaar, en geschikt voor zowel perilex als randaarde.

Bekijk hier de HRC EcoMax

Orcon's nieuwste innovatie

Orcon bedenkt en produceert zelf haar ventilatiesystemen. Hierbij leggen wij een grote nadruk op innovatieve oplossingen voor de tijd van nu. Met trots presenteren we dan ook onze nieuwste innovatie: de Orcon HRC OptiAir.

Dankzij haar compacte formaat past de OptiAir in de meest krappe situaties en weet het desondanks fantastische resultaten te behalen. Daarbij kan het toestel zowel onder (of tussen) het plafond, als aan de wand of boven de vloer geïnstalleerd worden. De wijde toepassingsrange maakt de OptiAir uitermate geschikt voor zowel renovatiesituaties als nieuwbouwwoningen.

Meer informatie over de HRC OptiAir

Duurzaam geproduceerd

We kunnen met trots zeggen dat onze HRC  systemen zijn ontwikkeld en geassembleerd  in ons pand in Veenendaal. De producten zijn ontworpen met MVO als uitgangspunt, dit betekent dat we zoveel mogelijk werken met recyclebare materialen en zoveel mogelijk lokaal sourcen en assembleren we de producten in samenwerking met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, ook op andere locaties in Nederland.

Hit enter to search or ESC to close

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Fout: Contact formulier niet gevonden.